Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Nasljednik Lamborghini Murcielaga zvat će se Aventador!

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 27
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Nasljednik Lamborghini Murcielaga zvat će se Aventador!

  Postaj by bodomiere on uto stu 16, 2010 1:33 am

  Najave o nasljedniku Lamborghini Murcielaga cirkuliraju medijskimprostorom već neko vrijeme, a premda su se u silnoj kakofoniji tehničkekarakteristike donekle iskristalizirale, zasad još uvijek ne znamo kakoće se automobil zvati


  Prviizvještaji su tvrdili da će se nasljednik Murcielaga zvati Jota, prematestnoj muli legendarne Lamborghini Miure. Kasnije su nas uvjeravali daće se [color:426e=#2D648A ! important]automobilzvati LP700-4 zbog uzdužno postavljenog bloka motora (longitudinaleposteriori) te 700 KS i integralnog pogona na sva četiri kotača.

  I dok alfanumerička oznaka možda i ostane, nadolazeći razjareni bik izSanta'Agate sigurno se neće zvati Jota već možda – Aventador.Talijanski proizvođač superautomobilske egzotike navodno je patentiraoupravo ovo ime, a ono bi u slobodnom prijevodu sa španjolskog trebaloznačiti 'onaj koji se usudi'. To je također ime bika koji je proglašennajhrabrijim na koridi Plaza de Toros de Zaragoza 1993.

  Aventador bi se trebao okoristiti šasijom od ugljičnih vlakana, zbogčega bi trebao biti dvjestotinjak kilograma lakši te 70 posto krući.Trebao bi ga pogoniti središnje smješteni V12 sa 700 KS koji će snaguputem automatiziranog mjenjača s dvije spojke prenositi na sva četirikotača. Performanse? 2,9 sekundi do 100 km/h i 350 km/h maksimalnebrzine.

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: sri lis 24, 2018 7:48 am.