Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  8 tajni koje vam on nikad neće otkriti

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  8 tajni koje vam on nikad neće otkriti

  Postaj by bodomiere on pon stu 15, 2010 11:44 pm

  Žene imaju svoje tajne, ali itekako ih čuvaju i muškarci. Bez brige,nisu to velike zavjere protiv ženskog roda, već njihovi obrambeništitovi pod kojim se kriju zbog nesigurnosti i održavanja svog muževnogimidža  Što muškarci misle o seksu, vezama, zavađanju i ženama? Iakonježniji spol voli misliti kako su muškarci vrlo jednostavni te da ihje lako pročitati, to baš i nije tako. Donosimo vam osam tajni kojemuškarci baš i ne dijele sa ženama.

  1. Muškarci mrze kada se žene previše trude biti dio muške ekipe
  Frajeri imaju svoj jezik dok razgovaraju s muškom ekipom i gledajunogomet. Iako su svjesni da su njihove šale i komentari vrlo čestodjetinjasti i prizemni, ne vole kada se žena pokušava ponašati kao ioni. To je njihov svijet u koji štikla ne bi trebala zakoračiti.

  2. Muškarci ponekad zaista misle da su žene lude

  Puno puta muškarci su za određene situacije krivili 'lude' žene, izrazloga što si ne mogu na drugačiji način protumačiti razloge i povodeodređenog načina ponašanja.

  3. Teška šminka nije seksi

  Jači spol zaista vole žene bez šminke, ali ako se ona i upotrijebi napravilan način, svog odabranog možete oboriti s nogu. Ali imate lipreviše šminke, boja i slojeva na licu počinje se pitati kako zaistaizgledate. A kada se jutro poslije sva ta šminka razlije po umornomlicu, neki od njih ne mogu sakriti neugodno iznenađenje.

  4. Nakon seksa za jednu noć, muškarci samo žele pozdrav

  Dogodi li im se strastven seks na jednu noć, muškarci žele da rastanakbude kratak i neobavezujući. Ne očekuju izjave o mogućoj vezi i iponovnom susretu. Zagrljaj i običan pozdrav ono je što muškarci utakvim prilikama priželjkuju.

  5. Seks ispod tuša je precijenjen
  Fenomenalan seks ispod tuša kojeg su proslavile mnoge filmske scene, ustvarnom životu muškarcima i nije baš uzbudljiv. Osim što im je teškopravilno penetrirati, skliske pločice i sapunica tuš kabinu činepreviše opasnim iskustvom.

  6. Ne liječe samo žene depresiju šopingom

  Kupovanje odjeće i muškarcima pruža utjehu. Nove stvari daju imsamopouzdanje, a kako u šoping često idu s prijateljima, on impredstavlja i svojevrsnu društvenu terapiju.

  7. Muškarci ponekad krive PMS

  Ponekad se muškarcima čini da su bijes i ljutnja hormonalno uvjetovani.Kada u jednom tjednu žena neku šalu smatra izuzetno duhovitom, a već udrugom na nju reagira blažim slomom živaca, zaključak koji se izvlačije PMS. No, znaju da bi još gore bilo ako bi se PMS natuknuo kakomogući razlog njima nerazumljive reakcije.

  8. Muškarci se prisiljavaju na ulazak u brak
  Žene su uvijek te koje smatraju da se do određenih godina moraju udatii osnovati obitelj. No, i muškarci se boje da će izgubiti na šarmu iprivlačnosti, te zbog sigurnosti da će uvijek imati ženu pored sebeulaze u bračnu zajednicu.

  www.zadovoljna.hr


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon sij 21, 2019 4:29 am.