Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  PhotoScape

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  PhotoScape

  Postaj by bodomiere on pon stu 15, 2010 10:06 pm

  Dodaj drugo ime na popisu igrača prvog značajka-bogata freeware image editor PhotoScape. Iakose jede i propuštanja o koliko memorije kao Firefox, ovaj editor jesavršen za one izradu skok između JPEG i sam pro-DSLR rad.

  Ona podržava RAW, kao i svih ostalih velikih formata slike iz JPEG i PNG animiranih GIF-ova. Onadolazi s prebuilt predloške za korisnike za stvaranje foto-kolaža,fumetti i web-stripove, i ima standardni set uklanjanja efekta crvenihočiju, svjetlo / sjene, i kontrast za uređivanje značajki. Jednoupozorenje oko RAW obrada: iako to izgleda kao da možete povući iispustiti, pretvarač ne mijenja RAW u JPEG, osim ako učitati RAWdatoteku iz izvorne datoteke navigator. To je manje bug, ali onaj koji može dovesti vas da vjeruju da ne postoji RAW podrška na sve. Također možete batch urediti slike, kombinirati ih, te ih ispisati jednu po jednu ili više odjednom.

  Brzi program opterećenja i posjeduje sučelje potpuno drugačiji od onih upoznat s Adobe's industrija-vodećih alata. Korisnici su dočekali kružnim navigator dopunjena rješenja za kartično NAV na vrhu glavnog zaslona. Većina, ali ne i sve glavne značajke su dostupne s bilo nav. Tobi moglo potrajati neko vrijeme da ljudi naviknuti na neobično izgleda,ali to je samo neobično za editor slika, inače to je intuitivno, brzo,a nedostaje samo najnaprednije slike uređivanje značajki.

  Download


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon sij 21, 2019 4:48 am.