Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Ko je kakav prijatelj u Zodijaku?

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Ko je kakav prijatelj u Zodijaku?

  Postaj by bodomiere on ned stu 21, 2010 4:40 pm

  OVAN – Ovanje impulsivan i pravdoljubiv (ne podnosi prljavu igru), pa će na licumesta, pritrčati u pomoć čoveku u nevolji, ma ko to bio. I tako stičeprijatelje, mada baš nema previše živaca za one koji su ophrvani nekimhroničnim problemima. Uvek spreman da pomogne, stvoriće se tamo gde jepotreban ako ga prijatelj pozove, a pošto je snalažljiv, spretan iduhovit, svoj nepresušni entuzijazam, obavezno prenosi i na druge.

  BIK – Bikse sporo zagreva, ali se sporo i hladi, pa kad on nekome postaneprijatelj, to je takoreći za sva vremena – pouzdan je, veran i naravnoposesivan. Nemojte mu se zamerati pričajući mu o nekim drugim i boljimprijateljima od njega, jer mu je teško da podnese pomisao da može davam bude lepše sa drugima, a da njega nema u tom društvu. Prijateljeceni po načinu kako reaguju kad njemu ustreba pomoć, čak iako ništa nemogu da urade u tom trenutku.


  BLIZANCI – Iakoima dosta prijatelja, on se uglavnom oslanja na samog sebe, jer misli«trista na sat». Zbunjuje svojim racionalnim pristupom u svakoj prilicii na svakom mestu, jer uvek ima krajnje logična i prihvatljiva rešenjaza one koji traže pomoć od njega. Zabavlja ga da stupa u kontakte,ležerno, neobavezno, lako, ćaska i prikuplja informacije koje će moždadobro doći baš nekom njegovom prijatelju, ali isto tako mogu bitiupotrebljene i protiv neprijatelja. Opasan igrač, bilo da vam jeprijatelj ili neprijatelj.
  RAK – Nedaje vam direktno do znanja da ste mu potrebni, već okoliša i očekujeda između redova pročitate kakav problem ima. Ako mu ne pomognete kadje njemu potrebno, veliko je zlopamtilo i čeka trenutak kada će vaspodsetiti na to. Zbog promenljivih raspoloženja, nesiguran kaoprijatelj, jer nikad ne znate pod čijim će uticajima i kada popustitinjegov oklop. Ume bolje da razume, nego da pomogne, pa mu svoj problemprepričajte kao da je problem neke druge osobe - tad može bitiobjektivan.
  LAV – BašVolida pomaže, jer je velikodušan i prija mu tuđa zahvalnost, mada nikadane insistira na njoj, niti zamera prijateljima koji su to zaboravili.Više voli da može da pomogne drugom, nego da sam zavisi od nečijepomoći, pa makar bila i od dobrih prijatelja. Samopouzdanje, zbogprofesionalne satisfakcije i novac daju mu osećaj moći i uticaja čak iprema ljudima koje vidi prvi put u životu, ali se nikad njima nerazbacuje, jer muški Lav je uvek džentlmen, a žena - «lafica».
  DEVICA –Teško da ćete nju iznenaditi ako joj se požalite na nepravdu koja vamje učinjena ili na nešto što ne možete da rešite, jer Devica je uvekspremna da se uhvati u koštac sa bilo čim ili sa bilo kim. Isključujeemocije (što vam na prvi pogled može delovati surovo), pažnju fokusirana vaš problem, pa nepogrešivom logikom i objektivnošću postavljastvari na svoje mesto. I stvar je rešena. Neprocenjiva kao prijatelj, aako vam je neprijatelj-budite uvek blizu nje.

  VAGA – Iakomože delovati površno, Vaga je veliki prijatelj, zato što je rođeniadvokat. Ona ume da sasluša, ume da posavetuje, jer se «ubacuje uulogu» vašeg neprijatelja, pa razmišlja kao on. Doduše, pod uslovom daje ne gnjavite kad ode kod frizera ili kozmetičara, ali će sigurnoodmah, još dok je pod maskom, početi da razmišlja kako da vam pomogne.Mrsko joj je da traži pomoć od prijatelja, i očekuje da oni to samiponude, pa često propusti neke mogućnosti i šanse.
  ŠKORPIJA ON– Jedno je sigurno – Škorpiju ne treba imati za neprijatelja, a ako vamje prijatelj, računajte na njenu bezgraničnu odanost i lojalnost.Ukoliko Škorpiji poverite tajnu ili otvorite dušu, nikada to nećezloupotrebiti. Kad je izneverena, loše se piše onom ko je njurazočarao, jer ne odustaje dok se ne osveti. Treba joj vremena dastekne poverenja, kako bi nekog prihvatila kao prijatelja od koga uvekočekuje da poštuje njenu intimu.


  STRELAC – Velikiprijatelj u svakoj prilici, potegnuće sve svoje veze da vam pomogne,ali pazite da mu se ne zamerite, jer ume da bude vrlo nezgodan iosvetoljubiv. Ako tražite savet od Strelca, iako bira reči, on gađa usrž problema, pa se nemojte začuditi ako se osetite i pomalo povređenim(obično govori ono što misli). Ne može da se druži sa svakim, pomaloelitista, traži sebi slične i za prijatelje, pa zna da deluje snobovski.
  JARAC – KodJarca morate proći neke testove i provere (kojih nećete baš odmah nibiti svesni), kako bi vas prihvatio za prijatelja. Iako drži do forme ietikecije, kada zatražite pomoć od njega, može vas iznenaditi prisnošćui razumevanjem (koja je u suštoj suprotnosti sa njegovim uzdržanimponašanjem). Kad jednom raskine prijateljstvo, to je zauvek, ali trebamu mnogo da do toga dođe. Bolje ga je imati za prijatelja, nego zaneprijatelja, jer nikad ne zaboravlja ako ste ga izdali ili prevarili.
  VODOLIJA – Vodolijaje pristrasna prema prijateljima za koje uvek ima opravdanje, šta godda urade. Prijateljstva sklapa ležerno, bilo gde i bilo kad, naizgledlako, kao da se s nekim poznaje od ranije. Nonšalatno prilazi, uvek imazgodnu temu za razgovor, a kasnije razrađuje oblasti koje sunajinteresantnije. Kad se nađete u nevolji, ne pita koje je doba danaili noći - stvoriće se tamo gde vama treba. Priskače u pomoć i nestaje,a zahvalnost ni ne očekuje, jer je u suštini vrlo plemenita.
  RIBE – Ribesu rođeni psiholozi, pa nema boljeg ramena za plakanje od njihovog,mada izbegavajte da im se poveravate, ako imate kolege rođene u tomznaku (budite sigurni da će sve o vašim slabostima i problemima prenetišefu). Saosećaju sa drugima, ali umeju da oseti i ono što nosite dubokou sebi kao neku tugu ili dugotrajan problem, pa time mogu da vas «kupe»za sva vremena. Kad im se prijatelj obrati za pomoć, uvek imaju vremenai udubljuju se u njegov problem, dok intuitivno ne pronađu rešenje ilipomoć.

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon pro 10, 2018 4:51 pm.