Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Kako koji horoskopski znak šokira partnera?

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Kako koji horoskopski znak šokira partnera?

  Postaj by bodomiere on ned stu 21, 2010 4:36 pm

  OVAN – Šokiravas svojom brzopletošću, nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijimsavetima. Ako i uspe da izdrži dva minuta i sasluša te vaše“baljezgarije” o diplomatiji, opet će uraditi po svome. A tek poslovnimpartnerima koji glume da su neke “face”, ima da saspe u lice sve što onjima misli, pa šta bude. Ako ste se “napirlitali” za večernji provodsa Ovnom, šokiraćete se kad vam otvori vrata u trenerci, sa šrafcigeromi osiguračima u jednoj, a pivom u drugoj ruci. Pa šta, nije smak sveta,stići ćete na tu premijeru.





  BIK –Šokiraće vas svojim glavnim adutima - istrajnošću ili sporošću (zavisnood situacije) i upornošću ili tvrdoglavošću. Opet zavisi od situacije.Danima, pa i mesecima čekate na nešto što vam je obećao, jer kad seulenji, teško ga je pokrenuti, a kad se “razvredni”, radi kao manijak.A tek kad vam u nekoj kafani otvori dušu i prizna da ste mu tihapatnja, ostaćete u šoku. Još ako radite u medijima ili nekim važniminstitucijama, nema vam spasa, jer se Bik tada totalno raspameti.





  BLIZANCI – Počinjuda vas šokiraju vrlo brzo, pošto su vas osvojili, onako šarmantni,pričljivi, informisani, načitani, neposredni, inteligentni. Međutim,iste te osobine preobraze vašeg Blizanca u osobu koja usta ne zatvara,govori šatrovački, spava sa mobilnim telefonom ispod jastuka, “blene” uTV, dok vi izvodite malu modnu reviju donjeg veša samo za njegove oči.Vrhunac šoka je kad mora da preparkira automobil, baš kad treba da sepromeni voda za kanarinca ili očisti filter na mašini za sudove.





  RAK – Dokmislite da se vaš Rak satire od posla, on se javlja sa nepoznatog broja(ispraznio mu se mobilni) iz neke kafane gde sa prijateljima dajeoduška sebi, jer se tog dana vreme promenilo bar pet puta, a u novinamapiše da se ozonska rupa proširila. Odbili su mu čekovnu karticu usamoposluzi, baš kad je hteo da kupi nešto za kuću, a rođaci ga smarajuceo dan. Baš se iznervirao, ali nije hteo da vas opterećuje, kad steionako već u šoku.





  LAV – Boljese upitajte čime vas vaš Lav neće šokirati, jer je spreman na «velikadela», naravno u svoju korist. I za svoje zadovoljstvo koje će gledatida podeli sa vama, ali pošto vi niste nikad tu, kad on dobije pozivniceili karte za neku modnu reviju, filmsku ili pozorišnu premijeru iliteniski meč, ko vam je kriv. Pa, on sigurno nije, iako će vas šokirati,kad vam ženski Lav saopšti da na letovanje ide sa prijateljicama, amuški da sa društvom putuje na festival piva.





  DEVICA - O,ume ona itekako da šokira, onako otmena, uzdržana i sva racionalna. Odte racionalnosti dođe vam da se šokirate, ali pošto znate da tu nijekraj, onda se tešite kako razum vaše Device koja vas spušta na zemljusvaki put kad previše uzlepršate, čuva i vas, na primer odnepromišljenih postupaka. A šta ćemo sa osećajnošću? I sa njom će vasDevica iznenaditi, pogotovo ako se oduševite, zato što je popravilainterfon ili napravila ručak da prste poližete. Gledaće vas pravo u očidok je hvalite, jer je dočekala svojih pet minuta.





  VAGA - Takoslatka, a tako šokantna, da ne poverujete svojim očima, ali već ste odnje čuli dok vam je cvrkutala preko telefona da vam je ispraznila računu banci, jer je videla fenomenalne cipele. I tašnu. I poneki modnidetalj, pa oduvek je bila u trendu, takva vam se i dopala. A sad sebunite, baš ste nezahvalni, skoro da ne zaslužujete da budete njenpartner. Ali, i tako nadurena, vaša Vaga vas toliko voli, da će vamoprostiti, pogotovo tako šokiranom.





  ŠKORPIJA – Iakobi volela da svima tresne istinu u lice (posebno onima koji joj nisu nido kolena), neće ona da šokira vas koga voli, nego sve druge oko sebe.Doduše, činiće to tako suptilno, tako vešto, da će svi od nje zavisitii u njoj tražiti spas, a ništa joj neće moći. Ako biste zavirili u svetnjene mašte, šokirali biste se kada biste shvatili da vaša Škorpijasanja o vremenu kad je bila mlada i nije imala ništa, ni karijeru, ninovac, ni onaj džip u garaži, a bila je zaljubljena do ušiju, ali - neu vas.





  STRELAC – Negošta će, nego da vas šokira, ako ste njegov partner. Uostalom, niste vibilo ko, jer ste izabrani da vam Strelac osmišljava i ulepšava život.Adrenalin koji struji njegovim venama ubrizgava vam onog trenutka kadas njim sednete u njegov džip ili kad poželi dete s vama, iako bi većmogao da ima unuke ili ih zaista ima. Ženski Strelac želi nova kola,jer hoće malo da putuje, mada može i avionom i to sa vama, ionako je“provalila” da imate onu tajnu kreditnu karticu, a vi živeli u zabludida to nikad neće saznati.




  JARAC – Šokiraćevas kada vam u žaru objašnjavanja i raščlanjivanja poslovnih poduhvatai novih ideja, odjednom kaže kako već godinama želi da objavi već skoronapisanu knjigu ili ljubavni roman, da nastavi da slika svojenedovršeno platno, komponuje muziku ili kako odavno mašta da dizajnirasvoju modnu liniju ili otputuje negde sa vama. Pripremiće teren zaodlazak na zajednički put u Pariz ili Španiju, rezervisaće karte iraspitati se o uslovima boravka i provoda. Ipak, jednom se živi.




  VODOLIJA – Moželi vas jedna Vodolija uopšte šokirati? Ma, može, kako da ne može, i tokada odjednom, počne da dolazi na vreme kući, a vi kao za inat, togdana odustali od zajedničkog ručka i otišli da se vidite saprijateljima. Šaljete joj poruku, a Vodolija vam uredno odgovara i vise naravno pitate šta li se iza toga krije. Ništa, Vodolija se opružilana trosedu ispred TV-a s “daljincem” u rukama, gleda omiljeni kviz.Mobilni ne prestaje da zvoni, podešava ga na “nečujno”.





  RIBE – ŠokirajuRibe i kad deluju konfuzno i kada to jesu, a i kada se prave da jesu,pa vam dođe da ih malo prodrmate. Ali, njima je već uspelo da prodrmajuvas nekom poslovnom odlukom od koje vam se diže kosa na glavi. A posle,ispadne da su Ribe šokirale poslovnog partnera, a ne vas koji ste malo«pobrkali lončiće» i odahnuli, pa ne brinete više. U međuvremenu, vašapartnerka Riba već je nekome zapala za oko, dok naizgled smušena muškaRiba ume da zaludi prvu koja mu naleti.I ko je sad tu šokiran?

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon pro 10, 2018 4:32 pm.