Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Zodijak otkriva:Kako podnosite ljubavne prekide

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Zodijak otkriva:Kako podnosite ljubavne prekide

  Postaj by bodomiere on ned stu 21, 2010 4:30 pm

  Krajemotivnog pakta sa partnerom podjednako je bolan i težak i za muškarcei za žene. Pogledajte kako krah ljubavi doživljava svaki horoskopskiznak ponaosob.  OVAN (21. mart - 20. april)
  Patipuno više i duže nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogledpripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopšte neosećaju ljubavni bol, ali istina je da pate neizmerno i beskonačno.Povući će se u sebe i samo će retkima pokazati kako se osećaju.

  Kako će preboleti: Kada prođe „drama“ hrabro će krenuti u nove pobede, jer - zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi?!

  BIK (21. april - 20. maj)
  Cenimir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobro će razmisliti pre nego štoodluče prekinu odnos sa partnerom. Ako postoji i najmanja sitnica kojaje može održati vezu u životu, sigurno se neće odlučiti na prekid.

  Kako će preboleti: Ako se desi najgore vrlo brzo će „uletiti“ u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju.

  BLIZANAC (21. maj - 20. jun)

  Oniod svih znakova najlakše podnose prekid ljubavne veze. Koliko godpričaju da im je teško, oni poseduju sposobnost da brzo zaborave ružnestvari koje su im se događale.
  Kako će preboleti: Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju!

  RAK (21. jun - 22. jul)

  Oplakujei žali zbog prekida iskreno i dugo. Kada se raspadne veza, Rak imaosećaj da se raspao celi njegov svet koji više nikada neće moći dasastavi.
  Kako će preboleti: Jedino što može da muolakša patnju je nova simpatija koja će pokazati razumevanje za stanjenjegove duše. Bez obzira koliko prekid bio bolan, nikada neće oprostitineveru.

  LAV (23. jul - 22. avgust)
  Teškopokazuje osećanja, tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste gapovredili, jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja.Taština je ono što najteže leči, pa kada osete da je kraj blizu,ishitreno će da ostave partnera samo zato da im se ne bi dogodilo daoni budu ostavljeni.

  Kako će preboleti: Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti veru u ljubav. Oporaviće se kada nahrane svoju sujetu.

  DEVICA (23. avgust - 22. septembar)

  Nisujako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teškopodnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kulakoju su dugo gradili. Promenu životnog prostora i kruga Devicedoživljavaju kao lični neuspeh.
  Kako će preboleti:Proćiće malo vremena, a Devica će sabrati svoje misli, složiti kockicei nastaviti dalje. Rutina je ono što pripadnike ovog znaka vraća uživot.

  VAGA (23. septembar - 22. oktobar)
  Voleharmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osete da su stvari izmaklekontroli, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli da uživa, pa ljubavniodnos ima smisla jedino dok je pun užitaka.

  Kako će preboleti:Karakteristično za Vage, posebno muške, je strast za koketiranjem, pase često nađu u ljubavnim iskušenjima. To je ono što će ih vratiti nakolosek.

  ŠKORPIJA(23. oktobar - 22. novembar)
  Vrloteško i bolno preživljava prekide. Vreme provode u analiziranju veze nebi li na vreme otkrili poteškoće koje bi mogle da ugroze njihovpartnerski odnos. Škorpija nikada neće sebe optužiti za probleme, uvekje kriva ona druga strana.

  Kako će preboleti:Prikrivaće osećanja, praviće šale na svoj račun, dok će u sebi patiti.Posle ljubavnog brodoloma, nije isključeno ni da se nikad više neoporavi.

  STRELAC (23. novembar - 21. decembar)

  Lakopreživljavaju prekide iako se na prvi pogled čini da padaju u depresijuiz koje nema povratka. Oni, ipak, pre svega misle na svoju sreću, pa ćemalo kome dopustiti da ih povredi.
  Kako će preboleti:Užasno su egocentrični, pa ako ih voljena osoba ostavi, mogu da postanupravi gnjavator koji će hteti da obnovi vezu po svaku cenu.

  JARAC (22. decembar - 19. januar)
  Stidljivisu i vrlo teško pronalaze partnera. Kada im se to jednom dogodi, teškoda će raskinuti postojeću vezu. Kada se to ipak dogodi teško da će sabilo kime podeliti svoju tugu. Radije svoje krize rešavaju u tišinisvoje sobe.

  Kako će preboleti: Osamiće se i razmisliti o svemu. Kada se oporave biće spremni za nove životne izazove.

  VODOLIJA (20. januar - 18. februar)

  Raskidih navodi da dugo analiziraju propale veze, ali sagledaće je iz svihuglova i prihvatiti svoj deo krivice. Vodolije veoma teškozaboravljaju, pa nisu baš skloni opraštanju iako to nikada nećepriznati.
  Kako će preboleti: Vreme leči sve je izreka stvorena za pripadnike ovog znaka.

  RIBA (19. februar - 20. mart)
  Kadaje kraj ljubavi, onda je sve palo u vodu. Posle raskida za Ribe sledidugo razdoblje prihvatanja novonastale situacaije i ideje da sunapuštene. Zatim sledi dugo razdoblje plakanja u društvu srodne dušekoja će im pružiti rame za plakanje.

  Kako će preboleti: Sa prijateljima će provesti sate i sate u razgovorima o propaloj ljubavi.

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon pro 10, 2018 3:36 pm.