Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Koliko je koji horoskopski znak vatren?

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Koliko je koji horoskopski znak vatren?

  Postaj by bodomiere on ned stu 21, 2010 4:23 pm

  OVAN

  ON :Muskarac rodjen u znaku Ovna veliki je osvajač žena.Za njega je praistorijska podela na muškarce I žene I dalje na snazi.Tretira ih kao plen, kao slabiji pol I upravo zato ga žene vole. Oženskoj psihologiji nema pojma, što je dobro, jer }e njeno povlačenjezbog nedovoljnog iskustva I loših ranijih situacija protumačiti kaoprovokaciju I videti u njoj veštu zavodnicu sa kojom može imatinezaboravan sex.
  Erogene zone: zalisci (obično ih ima), glava, uši, polni organ
  Imajte na umu: ne zna šta je ”predigra”
  Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

  ONA:ŽenaOvan spada u red najvatrenijih. Njen libido je žestok I jak, što dolazido izražaja ve} u prvom kontaktu gde ostavlja utisak osobe koja zna štaho}e. Nedvosmisleno zove na sex ako joj je do toga, kada joj nije – umeda odbije! Muškarci je obožavaju jer je vatrena, lako se isprovocira nasex, dinamična je, ali joj ne veruju, jer je često okružena muškimsvetom.
  Erogene zone: usne I oči
  Imajte na umu: posle nje mogu ostati podlivi, modrice, tragovi noktiju
  Idealan sex: posle žestoke I bučne svadje


  BIK

  ON:On voli žene, uživa u njihovom društvu I ne može lako da im odoli.Medjutim, posle nekoliko dugih solidnih I mirnih veza obično uleti ustrastvenu dramu na granici fatalnog sa devojkom velikih seksualnihapetita. Drugim rečima, potrebna mu je devojka – okidač, koja }e porednjega finog, skockanog biti dovoljno drska I svoja sa sebičnimprohtevima jer potajno obožava da udovoljava lepim ženama
  Erogene zone: vrat i testisi
  Imajte na umu: posle večere može da zaspi u krevetu dok se vi u kupatilu spremate na sex xperience
  Idealan sex: slatki ugrizipo celom telu


  ONA:Poseduje sve ženske vrednosti Venere : nežnost, istančanu čulnost,lepotu. Nesposobna je da živi u apstinenciji, erotizam joj je u krvi.Kada se namerači na nekog muškarca ne pada joj na pamet da odustane.Voli da koristi usne I jezik jer je oralan tip. Najpre tako upoznajepartnera. Zato su I njeni poljupci dugi, opojni I duboki. Od partneraočekuje prvikorak kada je reč o upoznavanju I izlascima, dok u krevetupreuzima glavnu reč.
  Erogene zone: celo telo
  Imajte na umu: kada ste s njom ne smete ni slučajno pogledati, a kamoli prokomentarisati drugu devojku (ma ni u šali)
  Idealansex: u kuhinji na toplom podu, gde }ete jedno drugom sa tela kupitivrhom jezika bademe, lizati med, topiti kockicu čokolade drže}I jepola-pola u ustima…


  BLIZANCI


  ON: Muškaracrodjen u znaku Blizanaca obično je lep, muževan, dopadljiv, iako delujeponekad infantilno. Ima neodoljiv osmeh koji zove direktno na”druženje”. Medjutim, medju Blizancima je najviše ziheraša, koji seplaše da budu odbijeni,
  pa se stoga vešto služe dvosmislenim izjavama kako bi mogli da se povade
  prebacuiju}I partnerki da je sve pogrešno shvatila. Tajna fantazija mu je sex u troje: on I njih dve.
  Erogenzone: pričajte mu dugo telefonom šta ćete da mu radite, šaljite mu smsporuke za vreme sastanka, jer mu je erogena zona mozak!
  Imajte naumu: postavljaće vam provokativna pitanja (tipa, kako bi reagovala dadovedem sad svoju bivšu devojku da spava sa nama…) prihvatite njegovuigru I jedino tada nećete na kraju pućI od besa, kada prasne u smeh Ikaže da je samo ispitivao vašu reakciju
  Idealan sex: kama sutra je pisana za njega, ništa mu nije strano

  ONA:Ovo su žene koje obično lepo izgledaju, neobavezno deluju I kao da sustalno u žurbi ili u prolazu. U stvari ovo su uplašene devojčice kojeod detinjstva traže onog za koga će se udati, što je otežavajućaokolnost kada je sex u pitanju, jer u krevetu strogo vodi računa da lije uvukla stomak, da li su gaćice dovoljno sexy, da nisu dlake počeleda rastu? Mozak joj ne da mira I vrhunsko zadovoljstvo doživljava uveku kratkim romantičnim avanturama u kojima nije bilo vremena da sezaljubi. Tada pušta sebi na volju, izvoljeva I isprobava sve što je dotada čula ili negde pročitala…
  Erogena zona: potiljačni deo glave
  Imajte na umu: usred sexa može ustati da promeni muziku ili se javi mami jer je obećala još pre dva sata da će je zvati
  Idealan sex: cyber sex I chattovanje sa potencijalnim partnerima vam podstiče maštu I budi čula do tačke ključanja


  RAK

  ON:Muškarac Rak bi morao dobro da se potrudi da nadje pravu ženu za sebe,nežnu I punu razumevanja za njegove unutrašnje borbe I destrukcije,aopet izrazito seksipilnu kako ne bi jurcao za boljom šansom. Teškoostaje veran I obično ima karavan žena iza sebe. Voli da se mazi Iljubi, dodiri mu puno znače, uopšte ovo je nežan tip muškarca. Medjutimsklon je perverzijama, erotoman, slab na dominantne devojke koje opet,ne bi nikada oženio. Užasno je ljubomoran, ali se svim silama trudi toda prikrije.
  Erogena zona: stomak I grudi
  Imajte na umu: možda}e u neko zlo doba početi da vam priča o svojoj majci… Ne shavtiteništa lično, sa njom se ionako niko ne može porediti!
  Idealan sex: nakon orgazmične hrane, tipa školjke I vino

  ONA:Žena rodjena u znaku Raka je mnogo jača nego što izgleda, pa samim timI sigurna u sebe. U sexu uopšte nije onakva kakvom se čini, krhka Inesigurna, ve} naprotiv, uzima uzde u svoje ruke od samog praga spava}esobe. Izraženih je oblina I ponosna na svoju ženstvenost. Od muškarcaočekuje mnogo maženja, izjava ljubavi I potpunu predanost. Kao Imuškarac Rak I ona može biti opsesivno ljubomorna.
  Erogene zone: stomak I grudi
  Imajte na umu: zbog zaboravljenog poljupca za ”dobro jutro” I ”laku no}” može se pokupiti I oti}i
  Idealan sex: stimulacija erogenih zona je ovde uslov za dobar sex


  LAV

  ON: Ako bismo kroz dve reči morali da opišemo mu{karca Lava onda je to saJA HO]U! Ovde je reč o muškarcu koji je izrazito sebične prirode,zaokupljen jedino sopstvenim potrebama, a u krevetu ekstremno lenj.Medjutim, van kreveta je pažljiv i u stanju da zbog ličnog imidžaženama pruži sve što zažele pa tu nalazi kompenzaciju. Često se ponašakao dete jer ga "niko ne shvata”,
  zapovednički traži šta mu se prohte.
  Erogene zone: polni organ I ledja
  Imajtena umu: može biti skandalozan, da pred vama startuje još njih tri, dase skine go na sred plaže samo zbog opklade (u stvari želi da sepohvale veličinom svog polnog organa)
  Idealan sex: on leži na ledjima sa rukama zabačenim iza glave dok partnerka ispunjava svaku njegovu želju.

  ONA:Ona je dominantna gospodarica kojoj se ne smete nikako suprotstavljati.Strastvena I žestoka u krevetu, traži da bude osvojena od najboljeg.Često dovodi dvojicu muškaraca u situaciju da se oko nje svadjaju.Instinktivna je I ume da otkrije kod svakoga erogene zone, I da pružinajve}a zadovoljstva u krevetu. Vrlo je teatralna I originalna. Lošeprolazi kada se zaljubi u nadobudnog muškarca koji je može potčiniti upotpunosti I od nje napraviti sluškinju, jer potajna fantazija svihLavica je ljubav sa strogim I dominantnim muškarcem (tip oca).
  Erogene zone: ledja, usne
  Imajte na umu: ne zaboravite da joj se divite, divite I divite…
  Idealan sex: striptiz show, kroz hodnik do kreveta I kuhinjskog stola


  DEVICA

  ON:Muškarac Devica je analitičan I tačan. Deluje mirno, odmereno Istaloženo, što je savršena varka za one koji ga ne poznaju. Šta se unjegovom stomaku dešava totalna je drama. Posebno kada postoji realnamogu}nost da dodje do sexa, tada se uzbudi do te mere da se na nervnojbazi može razboleti I sve otkazati. U krevetu je proveren, neeksperimentiše, I dok vi uzdišete govore}I slatke ljubavne reči, on vasproučava, vašu boju kose, koliko li je prošlo od poslednjeg farbanja,razmak izmedju očiju, prebrojava plombirane zube… Zvuči perverzno? Pa Inije da nije… Obično najpotpunije uživa u tajnim vezama.
  Erogene zone: nisu posebno izražene
  Imajte na umu: ima problema sa želucem pa usred sexa može oti}I u wc na veliku nuždu
  Idealansex: u njegovoj kancelariji posle radnog vremena ili pustite neki dobarerotski film I usred najstrastvenije scene počnite da ga ljubite, neostavljaju}I mu vremena da se sabere

  ONA: Deluje nestvarnokada se kaže da su Device pomalo promiskuitetne naravi, ali ovo jetipično ženski znak koji previše voli muškarce. Osim toga, koji nepodnosi samo}u, zbog ~ega se dešava da pristanu na duple veze – zasvaki slučaj, uživaju u flertu I kad tad ulaze u tajnu sex šemu. Onenavode muškarce da ih obožavaju, od njih prvo učine da se ose}aju jakipored njih pa onda manipulišu njihovim egom. Nisu preterano strastvene.
  Erogene zone: kosa, neobično vole da se češkaju
  Imajte na umu: slaba tačka im je manijačka urednost, pa se ne čudite ako na prvo spavanje u vašem stanu ponese svoju posteljinu
  Idealan sex: sex s nogu u ode}i


  VAGA

  ON:Muškarca Vagu }ete uvek prepoznati na prvi pogled. Visok je, miriše kaoda je ovog trenutka izašao iz parfimerije, savršeno obrijan, ispeglan Iobučen po poslednjoj modi. Osim toga bitan im je spoljašnji izgledosobe s kojom su, izuzetno su slabi na lepotu u svakom smislu, prijatnemirise, znakove pažnje, zavodjenje uz muziku. Bez toga se u sexu teškoopuštaju. Medjutim, svaki muškarac Vaga traži partnerku koja }e bitidovoljno slobodna da ih malo ”isprlja”, da razbije harmoniju na koju sunavikli pa obavezno zaglave sa ekstremno ljuibomornim ženama koje }e impraviti scene I dovoditi u neprijatene situacije. U težim slučajevimadolazi I do tuča, javnih skandala I šamara da bi posle ”sexa pomirenja”sve bilo kao pre.
  Erogene zone: stomak I slabinski deo
  Imajte na umu: veliki su snobovi (rame uz rame sa Lavovima)
  Idealan sex: Slabi su na fetiš (visoke potpetice, podvezice, tattoo-I, mrežaste čarape…)

  ONA:Žene rodjene u ovom znaku obično su fine spoljašnjosti. Čak I da nisulepe, urodjena blagost I finoća čine ih je privlačnim za suprotni pol.Nikada nisu bez udvarača, ali problem je što često ne znaju za koga dase odluče. U krevetu su stidljive I plaše se da ne prenagle I ne buduvulgarne, iako povremeno osete velike navale strasti. Ovo je čulanznak, osetljiv na dodire. Ipak, teško doživljava orgazme jer tražiposebnu atmosferu. Sigurno zadovoljstvo dožive}e u mrklom mraku imrtvoj tišini, gde ostala čula (sluha, vida…) ne mogu da joj odvukupažnju.
  Erogene zone: struk
  Imajte na umu: obožava kada je pohvalite za izgled , time ste je kupili za duže vreme.
  Idealan sex: povez preko očiju I dodirivanje


  ŠKORPION

  ON:Muškarac Škorpion je obično visok, podignute glave I blago povijenihramena dok hoda, čime ostavlja utisak osobe spremne svakog časa naborbu. On se zaista ne boji ničega, a u životu se rukovodi isključivotime šta želi. Hir za hirom, želja za željom… Sklon je strateškimplanovima, ali u ljubavi želi sve sad il’ nikad! Ako mu se devojka samane da – otima, kidiše dok ne dobije, ljubomoran je I navalentan. Nakraju uglavnom dobije to što želi. U sexu je agresivan I
  nezasit, svaki njegov odnos je borba na život I smrt. Ne poznaje granice I u
  svemu je spreman da pretera. Nema šta nije probao. Strašno je erotičan, iz očiju mu sevaju iskre koje pale sve oko sebe.
  Erogene zone: polni organ I zadnjica
  Imajte na umu: posle kra}eg vremena pita}e vas da li biste bili spremni da umrete za njega?
  Idealan sex: bilo kad I bilo gde

  ONA:Ovo je žena koja vidljivo poseduje višak fizičke energije, pa ilistalno nešto radi ili je non stop u krevetu. Ovo drugo samo u onimslučajevima kada je osvestila snagu sopstvenog libida. Ljubomorna je iposesivna, netolerantna i inatna, a njeno šesto čulo nikada je neprevari. Ovo je atraktivna, hrabra, seksi žena koja ima vrlo živu maštui otrovan jezik - pogotovo ako je ljuta ili povređena. Voli sve što jepikantno, hranu, piće, sex - lišena bilo kakvih predrasuda.
  Erogene zone: donji stomak I kukovi
  Imajte na umu: ona VOLI da se ljubi!
  Idealan sex: posle sushija I caipirinhe, pocinje u kolima nastavlja se u liftu a zavrsava…


  STRELAC

  ON:Muškarac Strelac je šarmantan I nasmejan, namiguje ženama u prolazu,ostavlja brojeve telefona da mu se jave I rado }e im zakazati sastanakbudu li zainteersovane. Kod njega se živi sada, u ovom trenutku, panajviše odnosa započinje na putovanjima, u prevoznim sredstvima… U sexuume da bude jako dobar ljubavnik. Sklon je amoralnim vezama, voli sex uprirodi, pod vedrim nebom, u kolima, na žurkama, pred publikom. Nijeperverzan, voli zdrav – sportski sex.
  Erogene zone: bedra i kosmati deo glave
  Imajte na umu: on je slobodan I ne pripada nikome!
  Idealan sex: sa strankinjom u hotelu, veza za jednu no}

  ONA:Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnojsvetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenogtemperamenta leži romantična duša, ceo život spremna je da čeka onogakoji }e je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se ne pojavi, pristaje čakI na kompromituju}e veze, avanture, održava stand by šemu. Krevet jeposebno ne privlači, više sex pod vedrim nebom, u gužvi…Muškarci jevole jer je strastvena I bez predrasuda. Jasno I glasno re}I }e mu daželi da spava sa njim, šta voli, šta ne voli, ako misli da on nešto neradi kako treba – održa}e mu lekciju…
  Erogene zone: bedra I ledja
  Imajte na umu: ne pokušavajte da je spustite na zemlju I nikada, nikada je ne ispitujte gde je bila, šta je radila…
  Idealan sex: sex u nemogu}im situacijama, u shoppingu, na pijaci, u teretani…


  JARAC

  ON: Jarac je naoko hladan I rezervisan, ali se ispod te krutespoljašnjosti krije izrazito vatrena osoba. Još u mladosti do izražajadolazi njihova zavisnost od sexa koja se godinama kod nekih gubi naračun ambicija, posla, braka, obaveza I drugih odgovornosti. Spada uperverzne muškarce, opsednute ”bitch” ženama, koje ce ga staviti naslatke muke.
  Erogene zone: kolena I ledja
  Imajte na umu: bolesno je ljubomoran a to vam NIKADA nece priznati!
  Idealansex: Tantra: dugo gledanje bez dodirivanja, pri čemu se sve vremekoncentrišete na partnera zamišljajuci ludački dobar sex

  ONA:Žena rodjena u znaku Jarca deluje ”zakopčano”. U stvari ona ne želi daupropasti sliku koju su o njoj stvorili njeni roditelji, okruženje,uopšte sredina. Veza sa obično starijim muškarcem, koja se uglavnomdešava u ranoj mladosti upoznaje je sa svetom odraslih gde se ona nasopstveno iznenadjenje jako dobro snalazi. Ovo su vešte I talentovaneza sex žene, razvijenih čula, posebno posle hedonističkih užitaka,večera uz vino I tome sl. U zrelom dobu obično preko posla uleti usexualne afere.
  Erogene zone: kolena I ramena
  Imajte na umu: sve pamti, ništa nikada ne zaboravlja!
  Idealansex: verna tradiciji, misionarska poza uvek garantuje potrebnuopuštenost da bi stvari dalje tekle svojim tokom; ali posle buteljkecrnog vina, svi muški snovi sa njom postaju stvarnost! Vatra ispodleda.. to je ona.


  VODOLIJA

  ON: Ovaj muškarac }eprivu}I mnoge poglede svojim senzualnim usnama, zainteresovanimpogledom I muževnim izgledom. Ispod toga svega krije se medjutim naivnaI prilično odsutna osoba, sklona fantazijama I osvajanju vetrenjača. Usexu je slobodan I otvoren za svaku vrstu kontakta. Nema klasičnu,standardnu vezu, ali ima uvek nekoga. Najve}I izazov su mu avanture naputovanjima I u neočekivanim situacijama. Nekada sex sa drugaricom ilidrugaricom bivše devojke. Voi sve da proba.
  Erogene zone: glava I listovi
  Imajte na umu: nije gadljiv ni najmanje, pa šta zamislite sa njim možete lako da ostvarite…
  Idealan sex: u nekom mraku na oborenom sedištu automobile, u vozu, avionu…


  ONA:E ovde je veliki problem za muškarca da bude dovoljno zanimljiv,šarmantan, zgodan I neformalan. Pri tom sexy I raspoložen zakombinaciju eksplozivnog sexa I romantičnog maženja uz sve}e. Zbog togaje žena Vodolija ~esto dugo sama do prve prave prilike. Uglavnom zasebe bira muškarca koji je zavodnik I nekada bludnik, koji živi 300 nasat, na ivici zakona I života što joj daje potrebnu dozu adrenalinadnevno. Kod nje se želja za seksom pojavi u momentu I ako dopusti dataj momenat prodje – posle bude kasno. A ako se iskoristi, sposobna jeza uzastopno doživljavanje više orgazama.
  Erogene zone: glava I vrat
  Imajte na umu: ne voli sex koji predugo traje
  Idealan sex: posle adrenalinske groznice, kao što je ludački brza vožnja auto-putem


  RIBE

  ON:Muškarac Riba je osetljive prirode, krhak i nežan, kako spolja tako iiznutra. Nalazi se u večitoj potrazi za novim doživljajima, jer vrlorano postaje zavisan od sopstvenih čula. Stalno traži nove načine da ihprobudi, a sex je jedan od njih. Posebno voli sexualne odnose upripitom stanju, no}u, u posebnoj atmosferi koja izgleda ritualno Imistično … kako je nezasit I puten oproba se I u orgijama ili bar”trojci”. Ima neverovatne fantazije. Nema šta ne voli I šta ga ne pali,od pogleda preko dodira do samog čina.
  Erogene zone: usne
  Imajte na umu: ne voli da koristi prezervativ
  Idealan sex: u obzir dolaze sva erotska pomo}na sredstva (lisice, maske, kinky korseti)

  ONA:Ovo su čulne I seksualno poželjne žene. Sposobne su da dožive nebrojenazadovoljstva ali samo ako su sa muškarcem koga vole. Mešanje sexa Iemocija postaje njihov glavni problem. U sex unose celo svoje bi}e zbogčega kasnije žale. Kada jednom prodju to gorko iskustvo, naučene idudalje, otvaraju}I se više za slobodniji sex. Vole provokativnesituacije, sex sa strancem, u posebnoj atmosferi uz muziku, sve}e,insense…
  Erogene zone: stopala I bedra
  Imajte na umu: morate naučiti da im čitate misli jer one to očekuju
  Idealan sex: kunilingus

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon pro 10, 2018 3:36 pm.