Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Kako do srca voljene osobe?

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Kako do srca voljene osobe?

  Postaj by bodomiere on ned stu 21, 2010 4:08 pm

  Kako do srca voljene osobe


  by medena on sri 3 stu - 16:30OVAN - ARIES

  Ovan upražnjava seks u bilo koje vreme, na bilo kojem mestu, tako davam nije potrebna preterana agresivnost da biste ga privoleli na to. Utrenutku, Ovan vas obasipa pažnjom, da bi već u sledećem bio hladan kapled, ali to je samo taktika njegove vešto smišljene ljubavne igre.

  ON – Vizuelnije tip, što znači da se ne okreće za svakom ženom. Ukus mu je istančan,naročito za ženstvenost. Izluđuje ga crveni lak na noktima, ali ioralni seks. Voli da vas gleda u oči dok vodite ljubav.

  ONA – Najviše voli poljupce. Prijaju i nežan dodir po licu, ali i masaža čitavog tela. U ljubavnoj igri, uvek vodi glavnu reč.

  B I K - TAURUS

  Najsenzibiiniji je znak Zodijaka. Krasi ga neverovatna moć zapažanja,izoštrena su mu čula mirisa i sluha. Nikad ne zaboravlja glas voljeneosobe, niti miris parfema koji ona koristi. U ljubavnim akcijama jeveoma oprezan i promišijen, nikad se ne zaleće, uglavnom pravi pogotke.

  ON – Ludje za šaputanjem na jastuku. Nije bitno šta ćete mu govoriti dok voditeljubav, već kako ćete to izgovarati. Leđa i uši su mu erogene zone, aukoliko mu izazozno kažete: 'Tako dobro mirišeš', već je gotovo.

  ONA – Favorizuje'misionarsku pozu'. Pri vođenju ljubavi, u spavaćoj sobi, voli daizigrava damu, pa se ne libi da partneru jasno stavi do znanja štarasplamsava njenu strast.

  BLIZANCI - GEMINI

  Lako ih je voleti, ukoliko s njima ne planirate ozbiljniju vezu. Punisu energije, neobično inteligentni i izuzetno komunikativni. Nisuljubomorni, niti posesivni, iako važe za vešte ljubavnike. Kad opaze'plen', ne odustaju sve do postizanja cilja.

  ON – Nepodnosi žene koje nemaju svoje 'ja', a divi se samouverenim i realnim.Dok vodi ljubav, uvek gleda partnerku u oči, Inače je velika maza.

  ONA – Rukesu joj uvek negovane i nežne, voli da ih ističe i bude milovana ponjima. Uzbuđuje je nakit na muškarcu, dok ona nije preterano opsednutekinđurenjem. Voli dugačke ljubavne predigre.


  R A K - CANCER

  Pripadnik ovog znaka vrvi od emocija i žudi za udobnostima koje mupruža spavaća soba, pri vođenju ljubavi, a to znači da je konformist.Istančanih je emocija i često melanholičan. Krasi ga neobičnaintuicija, romantičan je i voli da sanjari.

  ON – Niko,kao on, nije u stanju da poljulja vaš ego. Kad je neraspoložen,pripazite se i pothranjujte njegovu sujetu. Obožava poljupce i suptilnedodire jezikom po celom telu.

  ONA – Luda je zamasažom stopala! Bar kad je seks u pitanju, muškarac koji je spreman dajoj ispuni tu želju, zauvek će vladati njome. Njeno celo telo jeerogena zona.

  L A V - LEO

  Poseduje momentanu strast. Po prirodni je vođa, voli da mu laskate ipoštujete ga. Da biste odoleli njegovom šarmu, morate biti od kamena.Krasi ga magnetska privlačnost i vrlo neobičan smisao za humor.

  ON – Netoleriše konkurenciju u muškom pogledu, niti vaše površno interesovanjeza ostale pripadnike suprotnog pola. lako u početku deluje stidljivo,izuzetno je vešt ljubavnik koji sebe ne štedi.

  ONA – Verovaliili ne, ona uživa dok partner češljem prolazi kroz njenu kosu. Muškaracje za nju isključivo ljubavni rob koji joj služi i ispunjava sve želje.Baš sve!  DEVICA - VIRGO

  U ljubavi, Devica traga za kvalitetom, nikako za kvantitetom. Upravozato ima veoma malo pravih ljubavnih veza, a i one koje ima,predodređene su da se ružno završe. Ne trpi agresivnost u ljubavi, nitiu životu. Neobično je nežna i to ne skriva.

  ON – Frustriran je i radoznao. Kad voli, to je istinski i svoju ljubav dokazuje krajnje jednostavno. Prava je maza.

  ONA – Favorizujeseks pod tušem. Često glumi zavodnicu, a da bi izazvala sažaljenjesuprotnog pola, pretvara se da je bolesna, ili premorena.


  VAGA - LIBRA

  Vrlo je rafinirana, romantična i sklona samozaljubljivanju. Sebična jei racionalizuje čak i ljubav, što izluđuje okolinu. Ovim znakom vladaVenera, retko ko joj može odoleti, a kad jednom pokleknete pred Vagom,gotovi ste!

  ON – Poseduje neverovatan osmeh, okojem ste godinama sanjarili, pa je njegova privlačnost logična istvarna. Ima odgovor na sva pitanja, a u seksu je izuzetno kreativan.

  ONA – Svlačiteje lagano, ili je pustite da izvede striptiz pred vama. Vešta jeljubavnica, u stanju je da veoma brzo raspali partnerovu maštu.


  ŠKORPIJA - SCORPIO

  Ukoliko ste preterano emotivni, a za oko vam je zapala Škorpija, bežiteglavom bez obzira! Ona je potpuno nezainteresovana za mišljenje drugih.Voli da odgovara i prilično je svojeglava. U ljubavi je posesivna, a useksu nestalna, neprestano teži novim osvajanjima.

  ON – Strastvenje i istovremeno tajanstven. Kad opazi 'plen', nikako ne odustaje. Voliseks 'na brzinu' i ne bira ni mesto, ni vreme za to.

  ONA – Njenaerogena zona su - dlanovi! Ukoliko imate strpljenja da je nežnomilujete po njima, pola posla ste obavili, a da niste ni svesni. Nepodnosi neodlučne i slabiće.


  STRELAC - SAGITARIUS

  Rođen je pod srećnom zvezdom, a nije svestan toga! Prema okolini jefilozofski nastrojen, pa je ponekad i neshvaćen. U seksu je sasvimspontan, neprestano u potrazi za avanturom i dokazivanjem.

  ON – Pažnja:nikad nemojte za ozbiljno uzimati Strelca! On uvek izgleda kao da je upotrazi za čvrstom vezom, a u stvari trazi avanturu! Voli ljubavnipoložaj u kojem je iznad partnerke.

  ONA – Njeneerogene zone su noge, kojima voli da obujmi partnera tokom ljubavneigre. Sklona je avanturi i biće presrećna ukoliko je odvedete u bioskopili pozorište, a onda 'krenete u napad'.

  JARAC - CAPRICORNUS

  Ambiciozan je svuda i na svakom mestu, pa take i u spavaćoj sobinastoji da se pokaže u najboljem svetlu. S njim treba mnogo strpljenja,jer potajno žudi za udvorničkim ponašanjem. Sklon je ironiji iismejavanju svih, a posebno partnera s kojim je trenutno u vezi.

  ON – Jedinoza čim žudi je da čuje da je poželjan, fatalan, dobar i pametan. Uljubavi je puritanac. Tesko donosi odluku o braku, a na onu o razvodu ine pomislja. Kad jednom raskine vezu, to je zauvek.

  ONA – Volipoljupce i prijaju joj male nežnosti koje 'život znače'. Dominantna jeu vezi i ne trpi nesposobnost i metiljavost partnera.


  VODOLIJA - AQUARIUS

  Može imati bezbroj partnera, ali istinski voli samo jedan put. Nestalnaje i nestabilna. U ljubavi se ne oslanjajte na nju. Kao prijatelj,Vodolija je pun pogodak. U seksu je divlja i uzbudljiva. Estetika jojje na prvom mestu, a teško deli komplimente.

  ON – Čeznei žudi za svim onim što je nepoznato i neproživljeno. Obožava avanturei u stanju je da vodi ljubav na bilo kojem mestu, čak i u prisustvu'posmatrača'.

  ONA – Njen zivotni moto je - uratu i u ljubavi sve je dozvoljeno! To znači da ne bira sredstva da bistigla do cilja. Kad se domogne plena, vrlo brzo ga izgustira, odbaci iide dalje. Ipak, ponekad skupi hrabrosti i kaze: 'Volim te'.Nezajažljiva je i nema predrasuda u seksu.


  RIBE - PISCES

  Osetljive su i ranjive, veliki sanjari. Sklone su okultizmu, a uljubavi su prilično sebične. Ljubomorne su i mnogo brinu o svomizgledu. U seksu su fetišisti, pa tako izuzetnu pažnju poklanjajustopalima i noktima. Detalji kod njih igraju presudnu ulogu.

  ON – Voliizazove svake vrste, a njegov urođeni entuzijazam treba pothranjivatirazumevanjem i pažnjom, koja vam se skoro uvek čini preteranom. Unjegovom životu, na prvom mestu je vođenje ljubavi.

  ONA – Volida partneru jasno stavi do znanja do čega joj je najviše stalo i za čimžudi u krevetu. Nju je lako postideti, ali i nasmejati, pa tako duhovitmuškarac uvek nađe pravo mesto u njenom životu i spavaćoj sobi.

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon pro 10, 2018 3:36 pm.