Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Što koji znak voli u ljubavi

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Što koji znak voli u ljubavi

  Postaj by bodomiere on ned stu 21, 2010 4:01 pm

  OVAN

  Pustite ga da misli da on vas juri. Budite oštroumni,pametni i neodoljivi. Upotrebite um isto kao i telo da bistestimulisali muškarca rođenog u ovom znaku. Iako duboko u sebi znate daste tip žene koja traži oslonac u muškarcu, pokažite da ste sasvimnezavisni. Razvijajte svoj smisao za humor - Ovnovi vole da ihzabavljaju. Naučite da budete ranoranilac. To možda zahteva uporantrening, ali isplati se. Nikada ne progonite Ovna, čak i kada pomisliteda ste povređeni. Ne govorite mu šta bi trebalo da uradi - Ovan voli dauči iz svojih grešaka. Ne lažite, čak ni najslađe! Ne dozvolite daizmeðu vas zavlada dosada; Ovnovi se groze čak i same te reči.

  BIK

  Buditeverni, spremni za ljubav i pažljiv slušalac. Često mu delitekomplimente, laskajte i podižite njegov ego. Hrabrite i hvalite njegoveposlovne poteze i planove. Pokažite da posedujete i izuzetnusenzualnost. Proverite kakvu muziku i hranu vaš izabranik voli - prekotrpeze i muzike možete sakupiti zaista veliki broj poena. Ne pokazujteprerano želju. Bikovi ne vole da se na njih vrši bilo kakav pritisak.Ne povlačite se kada spor ili siguran Bik u krevetu pokaže strast. Nehvalite se svojim bivšim ljubavnim vezama.

  BLIZANCI

  Pokušajteda budete blistavi i van kreveta! Budite dobro obavešteni o svemu štose događa u svetu, iako će to možda zahtevati da ustanete ceo satranije da biste pročitali svu dnevnu štampu. Budite dobar prijatelj,isto kao i ljubavnica. Flertujte u meri u kojoj i on to čini. Budite mustalan izazov, a ponekad čak i mučitelj. Nikada nemojte biti posesivni!Ne budite dosadni, jer je za Blizanca to greh veći i od posesivnosti.Ne smatrajte seks suštinom vaše veze. Za Blizanca uvek postoji neštoviše od toga.

  RAK

  Razvijajte svoju osećajnost, buditetopli, nežni i zaljubljeni. Vežbajte da budete strpljivi. Budite vezaniza kuću više nego što ćete biti društvena zujalica. Morate biti dobrakuvarica. Budite senzualni, ali ne više od njega. Nikada ne izazivajtepreviše - Rakovi često burno reaguju! Ne rasipajte novac - Rakovi supraktičniji nego što mislite. Ne budite lažno skromni i stidljivi -Rakovi uopšte nisu tako stidljivi kao što to može da izgleda.

  LAV

  Pokažiteda ispod vašeg glamura i zaslepljujućeg sjaja živi toplo i emotivnobiće. Budite blistavi i dinamični - sve dotle dok je vaš Lav to više odvas. Pustite da Lav uvek bude voða. Navedite ga da shvati da ste viviše nego poželjan partner, i to ne samo na jednom polju. Pustite dauvek on bude u centru pažnje, čak i ako osećate da je ovoga puta vašred ili bar dok niste sigurni da je igra zavođenja dobijena. Nikada nezapovedajte Lavu, ali budite svesni toga da on baš ne voli ni totalnupodređenost. Ne kritikujte svog Lava, pogotovo ne u društvu! Ne kuditenjegovu ekstravaganciju.

  DEVICA

  Budite emotivno jaki,naročito u danima kada Devica kritikuje baš sve što uradite. Pre negošto se potpuno posvetite igri zavođenja, potrudite se da sebiobezbedite status dobrog prijatelja. Shvatite da Devica može bitiuznemirena i haotična do granica paranoidnog ponašanja u vezi sa biločime. Pokažite da cenite težinu njegove profesije. Budite intelektualnipandan ovog znaka - u odnosu sa Devicom mora da postoji istinskorazumevanje umova. Nikada ne kritikujte sebe. Ne potkopavajte poverenjeDevice u bilo kom smislu. Ne "zujite" okolo sa drugim ljudima, čak ikada je to smišljeno u cilju privlačenja pažnje.

  VAGA

  Buditespremni da vi odlučite kada dođe trenutak - hoćemo ili ne. Pustite davaš partner oseti kako vam je uvek potreban njegov savet. Pokažite davas zanima umetnost. Ugaðajte, mazite i pazite svoju Vagu u svakompogledu. Stavite mu do znanja na samom početku da mrzite svađe irasprave isto koliko i on. Nikada ne govorite Vagi da izgleda starije,jer ljudi rođeni u ovom znaku veoma drže do svog mladalačkog izgleda.Nemojte zahtevati od Vage da donosi odluke kada je to zaista protivnjegove volje. Ne progonite Vagu previše ako ne dobijete odgovor. Njemuje, jednostavno, teško da vam saopšti da gubite vreme.

  ŠKORPIJA

  Izgledajteuvek izazovno, ali ne i napadno. Budite spremni da otvorenoraspravljate o tome šta vas u seksu uzbuðuje i pokreće. Stidljivikandidati otpadaju na samom početku. Održavajte svoj dobar izgled itelo u odličnoj kondiciji, njemu to mnogo znači. Ostavite ga da pogađa- Škorpije su znatiželjne. Naučite da budete noćna ptica - Škorpije setek tada bude. Nikada ne pokazujte da možete biti i ljubomorni. Nekritikujte njegovu seksualnu hrabrost i odvažnost, osim ako ne želiteda prekinete vezu. Nemojte biti previše napeti i dramatični.

  STRELAC

  Pokažiteda sa istom lakoćom možete biti prijatelj i ljubavnica. Istaknitepozitivnu stranu svoje ličnosti. Naučite da njegove otvorene i jasneprimedbe prihvatate bez burne reakcije. Pokažite da možete bitienergični koliko i on. Zapamtite da život treba da bude i zabavan, a tuspada i vođenje ljubavi. Nikada ne dozvolite da vas vidi u zaista lošojformi. Ne očekujte da se stvari odvijaju onako kako ste vi tozamislili; on mrzi stereotipe, i u vezama i u životu. Ne očekujte odnjega suviše ljubavnih izjava, Strelac je čovek od dela, a ne od reči.

  JARAC

  Shvatiteda je njegova karijera uvek na prvom mestu. Igrajte se igre čekanja,mada može potrajati duže nego što mislite. Razvijajte seksualnu maštu.Zapamtite da je Jarcu imidž sve, on često ima snobovske manire. Nikadane očekujte da ispolji vatrenu strast. Nemojte kršiti dato obećanje. Nekritikujte njegovu porodicu, susede, ubeđenja niti način na koji vodiljubav.

  VODOLIJA

  Pokušajte da budete hladni,nedodirljivi i bez osećanja, kao što se i on trudi da izgleda.Zapamtite da ovaj znak motivišu i pokreću najrazličitije stvari. Raditena tome da prvo zavedete njegov um. Potrudite se da shvatite da jeVodolija uvek slobodan duh. Zato vaša tehnika zavođenja mora bitipažljivo isplanirana. Pohvalite njegove ambicije i namere i pomozite muda ih ostvari kada to možete. Nikada ne pokušavajte da vežete Vodolijuza neko mesto ili vreme. Nemojte kretati u zavodnički pohod ako vam jejasno da je Vodolija u lošem raspoloženju. Ne nagoveštavajte prerano dabiste želeli vezu, a naročito ne pokušavajte da se previše umešate unjegov život.

  RIBE

  Smislite način da mu dokažete kakostare romanse još postoje. Nastojte da ostavite utisak neverovatnonežne i osećajne osobe, čak i u danima kada vam nije ni do čega.Pokažite da vas nije stid što plačete kada gledate melodrame; pokažiteda su deca i životinje za vas važna stvorenja. Naterajte ga da poverujeda nikada pre njega niste doživeli pravu ljubav, a da ste sigurni daovog puta jeste. Nikada nemojte povrediti njegova osećanja. Neinsistirajte na njegovoj nepraktičnosti s novcem, on odavno to zna. Negledajte druge muškarce kada ste s njim.

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon pro 10, 2018 4:15 pm.