Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Horoski znaci i muzika

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Horoski znaci i muzika

  Postaj by bodomiere on ned stu 21, 2010 3:55 pm

  OVAN - Iako voli hard rok i tehno, strastveni Ovan jei veliki ljubitelj klasične muzike. Pošto uživa da diriguje, obožavakoncerte u izvođenju velikih simfonijskih orkestara, a od kompozitoravoli Baha, Debisija i Borodina. Ume Ovan da «diriguje» i u kafani gde«kiti» muziku i naručuje omiljene pesme, dok načisto ne iznurimuzikante.
  BIK- Hedonistički Bik voli etno muziku, trubače, a srce mu zaigra i kadsluša sevdalinke i starogradske pesme. Okuplja muziku oko svog stola ine da im da idu, naručuje pesme i čašćava svirače, a neretko uzimamikrofon u ruke, kako bi zapevao svoju omiljenu pesmu. Za njega jetrbušni ples pravi muzičko scenski doživljaj u kojem uživa, jer voli iorijentalni zvuk.


  BLIZANCI
  - Blizanci, uglavnom vole sve što je novo, moderan ritam, pop i rokmuziku, rejv, haus i tehno, a u društvu umeju da bude neodoljivi, jerznaju odlično da imitiraju, pevaju, igraju i zabavljaju druge. Blizancisu i ljubitelji jednog od najpopularnijih dela Bendžamina Britna, dečjeopere «Mali dimničar» i baleta «Žar ptica» Igora Stravinskog.

  RAK
  - Rak uživa u «evergrin» muzici i autentičnom izvornom narodnom melosu,jer mu prija opuštanje uz čašicu razgovora sa prijateljima, kad može ida zapeva i da zaigra, i tako - do ranih jutarnjih sati. Ume Raku srceda zaigra uz «jecaje» violine, baš kao i dok sluša violinski koncert,pa su njegovi omiljeni kompozitori Čajkovski, Mocart, Mendelson,Betoven i Brams.  LAV
  - Lav voli svaku vrstu muzike koja mu omogućava da isprazni svojuogromnu energiju, i to najčešće kroz ples ili «đuskanje». I to ondakada su svi pogledi sigurno uprti u njega, kad je on na svom «tronu» -plesnom podijumu. Voli, takođe, hard rok, tehno, ali i domaće popbalade, a Betoven je njegov omiljeni kompozitor.

  DEVICA- Devica obožava filmsku muziku i balade, a od kompozitora voli Šopena.Njeno raspoloženje u veselom društvu, uz svirače u njenoj omiljenojkafani raste pogotovo, od onog trenutka kad svi drugi već maloposustanu – tad ona stupa na scenu i uz zvuke tambure i «bećarce»podiže nivo raspoloženja. Nešto se tad u njoj budi, pa često zaigra ina šanku ili stolu, svejedno, važno da je veselo.

  VAGA
  - Čim uđe u kuću, «pali» radio, samo da se muzika ori na sve strane,ali ona «sentiš», uglavnom romantična, jer Vaga voli pop i balade.Uživa i u klasičnoj muzici, pogotovo bečkim koncertima, a omiljenikompozitori su joj Čajkovski i Mocart. Otmena i suzdržana, Vaga radoposećuje splavove gde postaje «razuzdana», «kiti» muzikante i ne da imse odmaknu od njenog stola.
  ŠKORPIJA
  - Strastvena i bučna, Škorpija ume totalno da se opusti u boemskojatmosferi svog omiljenog restorana, kao što, onako elegantna imagnetična ume da uživa u zvuku orgulja i horskom pevanju. Voliinstrumentalnu muziku, ali i pop, a od kompozitora Šumana, Betovena iMokranjca.

  STRELAC
  - Strelac voli ritam koji podseća na muziku Dalekog Istoka, plesoveafričkih plemena, uzbuđuje ga zvuk bubnja, ali i tehno muzika. Iako jeBetoven negov omiljeni kompozitor, inače rođen u znaku Strelca, ne bežiStrelac ni od kafanske muzike, ali neke u restoranu u centralnojgradskoj zoni gde dolaze poznate «face».
  JARAC
  - Mada, naizgled uzdržan i rezervisan Jarac ume da se opusti u pravomkafanskom ambijentu uz crno vino i dobru muziku, gde će i da zaigra izapeva sa zadovoljstvom, ipak je klasika - «zakon» za Jarca. Zato onvoli klavirske koncerte, ali i duete, a od kompozitora Šopena, Debisijai Rahmanjinova.

  VODOLIJA
  - Ona «spava danju, a luduje noću», jer najviše voli disko ritam, pavlasnici diskoteka, splavova i klubova mogu biti zahvalni Vodolijamakoje često umeju da «osvanu» u njihovim objektima. Međutim,kontroverzna i nepredvidiva Vodolija voli i vizantijsku muziku,orgulje, gitaru i Mocarta – kompozitora rođenog u njenom znaku.

  RIBA- Baš nju briga koliko je sati, kad joj je tako lepo, kao u nekomdrugom svetu, jer Ribe vole da sanjaju, zamišljaju i maštaju. Opera ibalet su kao izmišljeni za senzualne i romantične Ribe, pa one voleVerdija, Pučinija, Šopena, Gluka («Orfej i Euridika») i Manuela deFalju (balet «Ljubav čarobnjaka» i «Trorogi šešir»), kompozicije zaklavir i orkestar («Noć u španskim vrtovima»).

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon pro 10, 2018 3:48 pm.