Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Sudbina je zapisana u vašem danu rođenja

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Sudbina je zapisana u vašem danu rođenja

  Postaj by bodomiere on ned stu 21, 2010 3:45 pm

  Tumačenje brojeva jedno je od najstarijih i najzabavnijih načinapredviđanja. Za vas smo ovog puta pripremili svojevrstan profilličnosti urađen na osnovu vašeg dana rođenja.

  1. Raspolažete osobinama vođe
  Samosvesnaosoba snažne volje. Ne nedostaje vam motivacije. Međutim, tačnost nijevaša jača strana. Iako ste preosetljivi, to uglavnom skrivate. Uljubavi ste nekada naivni, ali potpuno verni. Prijatelji uvek mogu dase oslone na tebe.

  2. Previše se rukovodite osećanjima
  Vi stetopla, intuitivna, osećajna osoba. Potrebno vam je mnogo pažnje iljubavi. Naginjete promenama raspoloženja i melanholiji. Dobro seosećate u odabranom krugu prijatelja. Ne volite gužve i javna dešavanja.

  3. Zračite energijom i životnošću
  Puniste mašte i talenata za mnogo stvari. Drugi vas doživljavaju kaobezbrižnu individuu, a ispod se krije neumornost. U ljubavi vam sečesto mešaju trenuci veselja i trenuci „smrtne“ žalosti.

  4. Praktična, ozbiljna, oprezna
  Najvažnijisu vam sigurnost i stabilnost. Često znate da budete uporani inepopustljivi. U ljubavnoj vezi na početku delujete hladno i previšerazborito, ali ste u stvari najveća podrška svom partneru.

  5. Obožavalac zabava i slobodnog vremena
  Volitepromene, pustolovine i putovanja. Šarmantni ste i otvoreni za sve novo.U svakom slučaju, brzo vam nešto dosadi. Obaveze vas plaše, zbog čegase u ljubavi ređe ozbiljnije vezujete.

  6. Volite da pomažete
  Čestose borite protiv nepravde i volite da pomažete slabijima. Prijatelji iporodica su vam veoma važni čak i primećujete njihove greške. U ljubavitražite nežnog partnera, punog razumevanja, sa kojim možete da pričateo svemu.

  7. Osobenjak koji voli da analizira
  Tražite smisao usvemu i često vas interesuju tajanstvene i duhovne teme. Imate izvrsnuintuiciju. Preosetljivi ste na kritike. U ljubavi tražite puno nežnostii dodira, ali i vremena samo za sebe.

  8. Dobro procenjujete ljude i reči
  Zbogsklonosti ka besprekornoj organizaciji i osobina vođe, lako dolazite douspeha. Prijatelji vas vol e i uvek mogu da računaju na vašu pomoć. Odpartnera očekujete da vas voli bez ograničenja.

  9. Srdačni ste i tolerantni
  Voliteda učestvujete u zajedničkim aktivnostima i da se osećate kao članzajednice. Težite pravdi. Volite da živite punim plućima i da dajetedrugima puno ljubavi i strpljenja.

  10. Puni ste energije
  Veomavam je važna nezavisnost. Iako ste sigurni u sebe, ponekad dozvolite davam drugi naruše samopouzdanje. U ljubavi ste romantičar koji sepredaje tom velikom osećaju svim srcem.

  11. Vi ste sanjarski tip osobe
  Kreativaniste i temperamentni. Dobro se slažete sa drugim ljudima i postižetesvoj cilj uz pomoć šarma i velike moći ubeđivanja. Često koristiteintuiciju. U ljubavi ste strastveni i dajete sve od sebe. Kaoprijatelj, potpuno ste odani.

  12. Izrazito ste kreativna osoba
  Pametaniste i lako učite. Zanimaju vas mnoge stvari, međutim događa se da čestonešto ne dovršite. Brzo se zaljubljujete, ali vežete se tek kada dobropromislite o svemu.

  13. Volite da sve bude savršeno i dobar ste organizator
  Odlučnoidete svojim putem i ostvarujete ciljeve. U ljubavne veze ulazite sapuno osećanja i partner se na vas može osloniti u svakom trenutku. Upočetku ste vrlo povučeni, a kasnije se oslobađate svih stega uodnosima sa ljudima.

  14. Osoba ste puna ideja, planova i želja
  Okrenutiste budućnosti. Sve što je novo i neobično vas privlači. Potrebno vamje mnogo slobode, volite pustolovinu i uvek ste u potrazi za novimhorizontima. Vašem partneru se možda neće sviđati vaša sklonost kazabavi i flertu.

  15. Zavisite od porodice i prijatelja
  Ljudivas vole, imate mnogo talenata i rado delite svoje znanje sa drugima.Zalažete se za pravednost. Imate jako izraženu želju za harmoničnomljubavnom vezom.

  16. Volite nezavisnost
  Posebno vas privlačetehnika, istorija i religija. Izražen ste individualista.Prilagodljivost vam nije jača strana. Želite srećnu ljubavnu vezu, aličesto niste u stanju da pokažete svoja osećaja i zbog toga patite.

  17. Organizacija
  Željniste znanja, volite da uživate u svemu što život pruža. Pametno i upornoidete ka cilju. Međutim, lakše počnete nego što dovršite poslove.Nerado pokazujete osećanja. Partneru ih otkrivate samo ako se radi ovelikoj ljubavi.

  18. Dobro funkcionišete u timu, ali i kao pojedinac
  Tolerantaniste, velikodušani, druželjubivi, nesebičani. Puni ste ideja. Kad sezaljubite, izabraniku poklanjate celo svoje srce.

  19. Posedujete neukrotivu čežnju za slobodom
  Dabi stekli nezavisnost, obično morate da savladate neke prepreke. Imatesnažnu volju, originalani ste i samosvestani, pomalo i egocentričani.Čak i u ljubavnoj vezi koja dobro funkcioniše ponekad imate osećaj daste ipak sami.

  20. Društvena i topla osoba
  Povremeno steskloni nervozi i podležete promenama raspoloženja, što zna da zagorčaživot svima. U ljubavi tražite partnera koji će, osim puno nežnosti,doneti i emotivnu stabilnost.

  21. Velika porcija šarma
  Zabavniste kao sagovornik. Kreativna ste i osećajna osoba, ali nekada ste irazdražljivi. Često vam je teško da odredite kojem svom talentu da sepriklonite. U ljubavi ste osećajni i nežni, ali povremeno i prevrtljivi.

  22. Puno brbljanja i dobre šale
  Drugimadelujete kao zatvorena osoba. Za probleme imate neobična rešenja kojačesto ne želite da podelite s drugima zbog straha od odbijanja.Tvrdoglavo se držite svojih uverenja. Tražite ljubav, ali se bojite dane budete povređeni.

  23. Želite život pun promena
  Brzo ipametno razmišljate i svoje ideje uverljivo iznosite drugima. Brzo seprilagođavate novim situacijama i ne podnosite statičnost. Prijateljisu vam veoma važni.

  24. Izražen osećaj za odgovornost i zaštitničke instinkte
  Talentovaniste za sklapanje primirja i izvrstan ste posrednik zaraćenim stranama.U ljubavi rano čeznete za čvrstom vezom s voljenom osobom. Kad nađetepravog partnera, potpuno ste odani.

  25. Volite da razmišljate
  Analitičnaste i racionalna osoba i zanimaju vas kompleksne teme. Zbog urođenesklonosti perfekcionizmu, najviše vam odgovaraju tehničke oblasti. Iakoimate jaka osećanja, u prijateljstvu i ljubavi ih često sakrivate ispodizvesne hladnoće.

  26. Život udišete punim plućima!
  Dobro vamodgovaraju umetnički poslovi i rad rukama. Skloni ste praktičnosti idiplomatiji. Želite vernog partnera punog ljubavi.

  27. Imate mnogo prijatelja jer ste nesebična i druželjubiva osoba
  Otvoreniste za svet oko sebe. U svakom društvu vam je ipak potrebno vreme da sepovučete i u miru sagledate svoj bogati unutrašnji svet. Priznanjeokoline vam je veoma važno. U ljubavi ste idealista.

  28. Vodi vas vrlo živahan um
  Dinamičniste i samosvesni, originalna, uporna i samostalna osoba. Vesele vaspohvale i rado ste u centru pažnje. Najviše cenite svoju nezavisnost. Uljubavi ste intenzivani i strastveni. Od partnera očekujete puno pažnje.

  29. Imate ogromno znanje
  Naljude delujete osvežavajuće i nadahnjujuće. Kritiku ne podnosite bašnajbolje. Volite da se oslonite na prijatelje. U ljubavi tražite nežnogi pažljivog partnera koji će uvek biti tu za vas.

  30. Vrlo ste kreativni
  Duhovitiste i domišljati. Volite da vas hvale. Dosada vas užasava. Iako stepomalo skloni sremežljivosti, to prikrivate šarmom. U ljubavi ste vrloromantični.

  31. Vi ste ozbiljna i pouzdana osoba
  Logika vamje jača strana. Znate da budete i tvrdoglavi. U prijateljstvu i ljubaviste odani i pouzdani. Od rane mladosti težite ozbiljnoj vezi.

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon sij 21, 2019 4:16 am.