Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Najbolji vodič kroz muške emocije

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Najbolji vodič kroz muške emocije

  Postaj by bodomiere on uto stu 16, 2010 1:07 am

  Godine muškarca pokazatelj su njegovog razvoja -emocionalnog, mentalnog i fizičkog. Uz takvu tipologizaciju lako ćeteotkriti njegova očekivanja i ulogu koju vam je namenio. Ova anlaizamože vam poslužiti kao ključ u razotkrivanju i razumevanju njihovogodnosa sa ženama.


  20-24
  GODINE KOLEBANJA
  Uranim dvadesetim muškarci su u fazi tranzicije i lako se i strastvenozaljubljuju, ali se jednakom lakoćom i odljubljuju. Ta previranja,izazvana hormonalnom burom, odvijaju se na relaciji flzičkog imentalnog: telo teži da isproba sve, a um teži slobodi i nezavisnosti.
  Profil ljubavi:Ako ste jedna od prvih devojaka u koju se zaljubio, misliće da su mu seostvarili svi snovi i to potvrđivati svojim ponašanjem. Spreman je davas stavi na pijedestal i odnosi se prema vama kao prema kraljici,služiće se svim filmskim trikovima samo da biste vi bili srećni.
  Između pokrivača:Što vas više voli, više će vas hteti u spavaćoj sobi. Njegoveljubavničke veštine u tim godinama nalik su egzotičnim vrtovima - nikadne znate šta ćete u njima pronaći - pa verovatno nećete dvaput voditiljubav na isti način i na istom mestu. Njegova kreativnost uslovljenaje potrebom za istraživanjem telesnih zadovoljstava. Na vama je dauživate!
  Stepen povezanosti: Iako vas možda obasipasitnim znakovima pažnje, kao što su buketi cveća ili preslatke plišaneživotinjice, pokušavaće na razne načine da ne stvori snažnu povezanost.Ponekad će vam priuštiti romantičnu večeru udvoje, ali najpre ćeužlvati u izlascima sa vama i svojim muškim prijateljima, jer takozadovoljava i potrebu za uživanjem u svetu vršnjaka.
  U ovimosetljivim godinama čoporativni izlasci vrhunac su njegove sreće. Vrlosu mu važni prijatelji i njihovo mišljenje o vama. Budite spremni da ihšarmirate svojim poznavanjem fudbala i automobilske industrije.
  Akoželite više od zadovoljstva, naoružajte se strpljenjem i buditetolerantni. Dajte mu i prostora i vremena, pa kad oseti da ne vršitepritisak, neće imati potrebu da se izgubi iz vašeg života.
  25-29
  STRAH OD VEZE NESTAJE
  Premaistraživanjima sprovedenim na muškarcima od 25 do 29 godina, dvadesetsedma godina prelomna je u njihovom životu. Tada počinje borba izmeđusebičluka i nužnosti kompromisa koje nosi svaka veza. Kad muškarac uovom dobu nađe dobar "plen" dolazi u konfliktno stanje jer ne želi daizgubi dobru ženu, a ni druge opcije koje mu život pruža.
  Profil ljubavi:Sa određenim ljubavnim iskustvom, muškarac ovih godina ima priličnorealan stav o vezama. On traži jednakost i ravnotežu. Zahvaljujućiporastu trenda predbračnog zajedničkog života, tradicionalni koncept pokojem bi on, u ovim godinama, trebalo da vas zaprosi, polako izumire.Današnji muškarci više ne moraju toliko da se trude da bi osiguraliseks, pa ne moraju stalno da osvajaju i šarmiraju. Sa romantikom polakonestaje i spontanost koja ga je krasila u ranim dvadesetim.
  Između pokrivača: Budućida je već u velikoj meri izgradio svoj seksualni identitet, muškarac ukasnim dvadesetim učiniće sve kako biste vi i vaše zadovoljstvo bili naprvom mestu.
  Stepen povezanosti: Od partnerke ćemuškarac u kasnim dvadesetim tražiti da ima sve ono što ima i on -ideje, stavove, karijeru i život. Smirivanje uz jednu ženu čini mu sedobrom idejom jer i ona ko većina njegovih prijatelja uživa ublagodetima ozbiljne veze. A ako se brak od njega očekuje, muškarac uovim godinama može imati šizoidne ispade. Iako misli da ste neverovatnodivno stvorenje, ponekad ga zaskoče fleš-bekovi samačkog života i slikesvih onih devojaka sa kojima nije imao priliku da izađe. Zato često,baš u vreme kad su konačno spremni da naprave finalni korak i kroče ubračnu zajednicu, muškarci počnu da strahuju od vezivanja.
  Vašegodine su, takođe, faktor koji mu dodatno može zagorčati život. Ako stevršnjaci, počeće da ga proganja misao da već ozbiljno razmišljate ocvetnim aranžmanima na stolovima vaše svadbene svečanosti. Ali, neočajavajte! Ta izbezumljenost brže će proći jer je njegov osnovni strahonaj od ishitrenih odluka. Dajte mu vremena i sve će doći na svojemesto.
  30-34
  PUŠTANJE KORENA
  Uranim tridesetim njegov društveni život više nije tako buran, a krugprijatelja postaje uži i intimniji. Prema jednom istraživanju, 55 odstomuškaraca od 20 godina izlazi tri ili više puta nedeljno, dok utridesetim taj prosek održi samo 15 odsto muškaraca. U ovim godinamamuškarci se smiruju jer su dotad imali dovoljno vremena i slobode daizgrade karijeru i ižive svoje snove. Ovo je idealno vreme za ženidbujer su dovoljno iskusni, a još nisu "istrošeni". On želi ženu koja ćega poštovati i ceniti zbog njega samog. Iako je verovatno finansijskiosiguran, siguran je i u svoje vrednosti, što znači da će biti otporanna sve pokušaje da ga promenite.
  Profil ljubavi:Dovoljno je zreo da pokaže da može i želi da pruži pravu romansu.Muškarac u ranim tridesetim svesniji je svojih godina i mladekonkurencije, pa će se više truditi oko vas.
  Između pokrivača:Kada se radi o seksualnom potencijalu, zreli frajer zna da je vrhovnizakon ljubavnog umeća kvalitet, a ne kvantitet. On želi od seksa mnogoviše od samog užitka i ne okleva da eksperimentiše kako bi zadovoljiooboje.
  Stepen povezanosti: S bogatim iskustvomiza sebe, ovakav muškarac spreman je da žrtvuje svoje kratkoročneciljeve. Ako i ne spominje brak, iniciraće neku zajedničku investicijuu budućnost jer odgovornost više nije teret za njega. Nastupila je fazakada želi da pusti korene. Jedino što od žene svog života traži jesteda ga ne gleda kroz finansijsku prizmu, nego da ga prihvati i voli zbognjega i njegove ličnosti. Dovoljno je zreo da zna da on nije auto kojivozi, restoran gde ruča, kuća u kojoj živi ili posao koji radi.

  35...
  STVOREN DA BIRA
  Muškarackoji je prošao pakao i raj u vezama ne može da izbegne uticaj burneprošlosti na poimanje intimnosti. Zato je vrlo oprezan u poklanjanjusvoje ljubavi, i to sa razlogom, jer je mnogo toga naučio metodompokušaja i neuspeha.
  Profil ljubavi: Možete bitisigurni da muškarac u 35-toj dobro zna da svaka žena, koliko god bilasamouverena, voli da bude obasipana pažnjom. Zreli muškarci svesni suda njihov "rok trajanja" polako ističe i pokušaće da vam se svide nasvaki način. Budite oprezni, jer ponekad su prelukavi i ne padaju našarmere bez pokrića.
  Između pokrivača: Nivotestosterona opasno pada. Iako možda nema telo 20godišnjaka, ima neštomnogo vrednije što mladi ne mogu da kupe - iskustvo. Zreli muškarcipuno pažnje pridaju predigri i vođenje ljubavi sa njima jenajerotičnije iskustvo.
  Stepen povezanosti: Zreomuškarac čezne za podmlatkom isto kao i vi, ako ne i više. Zato ženekoje dotad ne pronađu ljubav svog života često obuzme osećaj tuge, amuškarce osvoji cinizam. Ako želite, pak, razvedenog muškarca daodvedete pred oltar, očekujte probleme. Za one koji su se navikli nasamotnjački život trebaće vam dosta energije da ih osloboditesamoživosti.

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon sij 21, 2019 5:18 am.