Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  Erotskim igricama do potpunog užitka

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  Erotskim igricama do potpunog užitka

  Postaj by bodomiere on uto stu 16, 2010 12:35 am

  Rutina u spavaćoj sobi zna biti prilično frustrirajuća, no ubacitelimeđu plahte nekoliko sitnica koje će napaliti vas i partnera brzoilako ćete je izbaciti u potpunosti  Prisjetitese najsvjetlijih trenutaka koje ste proživjeli spartnerom, dana kadaniste izlazili iz stana i zadovoljavali jednodrugog na različitenačine. Rutina se uvukla u vezu, a isto tako i useks, no erotske igricemogu vašem odnosu vratiti staru slavu.

  Dodaci čine čuda!

  Baškao što modni upotpunjuju savršenu odjevnu kombinaciju, erotski dodacimogu napraviti vruću atmosferu u spavaćoj sobi.Nabavitevibrator iuživajte u paru. Ova seksi igrica će probuditi strast iosigurati vamnezaboravnu zabavu medu plahtama. Kako bi užitak biopotpun krenitezajedno u šoping, to neka bude dio predigre.

  Odigrajte ulogu!

  Flertujte,zavodite,igrajte se, radite sve što vam padne na pamet dokgod toodgovara vama i vašem partneru. U igru možete uključiti ikostime ilirekvizite koje će unijeti novo raspoloženje u vaš odnos.

  Iskoristite usta!

  Kadaste zadnji put partneru dali poljubac pun želje i strasti?Uključiteusta u predigru i seks, ljubite se, grickajte i uživajtejedan udrugome.Ubacite među plahte nove okuse, poslužite se medom, čokoladomilipjenušcem i poljupcima ih skinite sa svih dijelova partnerovogtijela.Prije nego počnete postavite samo jedno pravilo - zaboravite naruke,jezik i usne moraju odraditi sav posao!

  Ah taj striptiz...

  Tolikoste puta čuli ovaj prijedlog za zagrijavanje, no još uvijekniste izvelistriptiz samo za partnerove oči. Pojačajte svoju omiljenupjesmu,prigušite svjetla u sobi i prepustite se mašti i osjećajima. Tojeprilika da kupite i odjenete jako seksi donje rublje.

  izvor


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: sub pro 15, 2018 11:10 pm.