Džungla forum - zajebancija do daske

Divljina, ludilo, žurke, alkohol, zabava...

       Dobrodošli na Džungla forum!!! Uživajte u Looooooooooodoj zabavi!!.. :)                                   

  5 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati

  Share
  avatar
  bodomiere
  Admin
  Admin

  Broj postova : 654
  Join date : 12.11.2010
  Age : 28
  Lokacija : Kaštel Sućurac

  5 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati

  Postaj by bodomiere on pon stu 15, 2010 11:49 pm

  Žene su oduvijek padale na zločeste dečke. Iako na spomen jednog takvogpomislimo na nestašnog Jamesa Deana ili opasnog Gerarda Butlera, nažalost realnost je puno okrutnija. Donosimo 5 tipova srcolomca kojetreba izbjegavati  Žene padaju na zločeste dečke, a zapravo ih se treba čuvati
  1. Ženskaroši
  Primijetite li da vaš novi muškarac neprestano odmjerava žene oko vas,vrijeme je da si postavite pitanje: 'Jesam li mu dovoljna?' Zaljubljenimuškarac se tako ne ponaša pa nađete li se u sličnoj situaciji buditena oprezu.

  2. Lažljivci
  Iako mnogi smatraju da su sitne laži bezopasne i normalne, varate se.Osoba koja je spremna lagati da bi prikrila ili izbjegla konfliktspremna je i na puno veće laži. Ne uzimajte ovakvu situaciju zdravo zagotovo.

  3. Egotripovi
  Lijepo je kada netko ima visoko mišljenje o sebi, ali kada vam tosvakodnevno nabada na nos, nešto ne štima. Govori li vam gotovosvakodnevno kako možete biti ste sretni što ste pronašli muškarca poputnjega, vrijeme je da potražite nekog prizemnijeg. Ne dozvolite da vamusadi osjećaj manje vrijednosti.

  4. Muljatori

  Zaljubljeni muškarac voli provoditi vrijeme sa svojom boljom polovicom.Događa li se suprotno to bi trebao biti pokazatelj da nešto ne štima.Ako ste navikli na njegovo otkazivanje večera i spojeva zbog nekihvažnijih stvari, budite spremni i na prekid. Radije si nađite nekogakome ćete vi biti najvažniji.5. Treća sreća
  Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao neka ostaneprošlost. Brojna iskustva žena diljem svijeta su pokazala kako naknadnipokušaji gotovo nikada ne urode plodom. Pomirite se s činjenicom da jegotovo i krenite dalje.


  _________________
  Ko se s nama druži,
  Život mu je duži,
  Ko sa nama pije,
  Dosadno mu nije!


  lol!

   Sada je: pon sij 21, 2019 3:57 am.